2014. október 24., péntek

Eladó földszintes, kertkapcsolatos, zuglói lakás

Első tulajdonostól eladó egy 5 éve épült zuglói társasház csendes, földszinti, 3 szobás lakása. Rendkívül napfényes, rengeteg ablakkal, 3 teraszajtóval, valamint két teraszán egész nap élvezhető a napsütés. Fiatalok által lakott társasházban, kisgyerekeseknek ideális választás!

Kialakítása modern, fiatalos, igényes - minőségi anyagokkal kivitelezett, belsőépítészeti megoldásokkal díszített különleges otthon.

A lakással az alábbi extrákat is megkapod:
- minden ablakon elektromos redőny
- minden szobában tv-kiállás
- nappaliban falba kábelezett hangrendszer
- gipszkarton elemek és beépített hangulatvilágítások
- konyhában és fürdőben temperáló padlófűtés
- távfelügyelethez bekötött riasztó
- fürdőszobában üvegtégla berakás,
- sarokkád 
- saját kert sövénnyel elválasztva,
- külön elkerített, közös "játszótér" és veteményes a társasház lakóinak
- kedves szomszédok, nyugalom, csend.

A lakás helyiségei: előszoba (4 nm), közlekedő (5 nm), amerikai konyhás nappali konyhaszigettel (32 nm), fürdő (5 nm), wc (1,3 nm), két hálószoba (12 és 13 nm), teraszok (8 és 16 nm), saját, elkerített kert.

Tiéd lehet álmaid konyhája is! Konyhabútor beépített készülékekkel és konyhaszigettel, ami a lakás központja, családi és baráti összejövetelek helyszíne. A lakás többi részén beépített szekrények is az árban foglaltatnak.

A társasházban házközponti fűtés van egyedi hőmennyiség méréssel. A kiváló szigetelés miatt a fűtés havonta 10.000 ft csupán.

A lakás egy nagy és egy kisebb terasszal rendelkezik, melyet a saját használatú, gondozott, öntözőberendezéssel ellátott, sövénnyel elkerített kert köt össze. (A kertészeti munkák a közös költségbe tartoznak). Kiülhettek ebédelni, sziesztázni, gyerekkel játszani, stb.

A lakás bejáratától pár méterre van a felszíni beálló (árban benne van), tehát ha a közeli piacról sok szatyorral térsz haza, nem kell emeleteket megmászni a kipakoláshoz. A pincében egy 6 nm-es tároló is a lakás tartozéka.

A környéken rengeteg vásárlási lehetőség található, a Bosnyák téri piac egy utcányira, az Örs vezér tér több bevásárló központtal. Csendes utca társasházi környezetben, mely alkalmas az elvonulásra, gyermeknevelésre, de a belváros könnyű megközelítése miatt fiataloknak is tökéletes választás!

Ár: 36 millió ft.



Eladó zuglói lakás amerikai konyhával, konyhaszigettel


Földszntes zuglói lakás kertkapcsolattal, két terasszal

Napfényes zuglói lakás hatalmas ablakokkal


Gipszkarton megoldásokkal, hangulatvilágításokkal

Prémium minőségű anyagokkal

Igényes kialakítás, első tulajdonos

Kertkapcsolatos zuglói lakás eladó magánszemélytől

Teraszos, kertkapcsolatos földszinti lakás zuglóban eladó



Ideális elosztású, élhető lakás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése